Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Πρωτομαγιά στο Οροπέδιο Λασιθίου

   Πρώτη Μαϊου και η γνωστή καλή παρέα ξεκινά για άλλη μια διαδρομή με τα αγαπημένα μας Mountain Bike στο Οροπέδιο Λασιθίου. Δεν υπήρχε κάποιο άλλο σενάριο εκτός από το ποδήλατο εκείνη την ημέρα που ο περισσότερος κόσμος βγαίνει στην εξοχή για να καλωσορίσει την άνοιξη.
   Το Οροπέδιο Λασιθίου κάνει εντύπωση σε ένα ποδηλάτη καθώς πέρα από την παράδοση που υπάρχει με το ποδήλατο μπορεί κάποιος να αισθανθεί ότι βρίσκεται σε ένα μέρος που το ποδήλατο δεν είναι κάτι ασυνήθιστο στα μάτια των κατοίκων όπως συμβαίνει με άλλες περιοχές της Κρήτης. Εντυπωσιακό επίσης πραγματικά είναι το γεγονός οτι υπάρχουν πολλές πινακίδες σήμανσης στους δρόμους που έχουν σχέση με το ποδήλατο, πράγμα που δεν το συναντάμε ούτε στις πόλεις.
  Η παρέα όπως πάντα γεμάτη κέφι και χαμόγελο ξεκίνησε για τον γύρο του Οροπεδίου, ο οποίος είναι περίπου 30χλμ. και περιλαμβάνει κυρίως χώμα και λίγο άσφαλτο. Περιτό να πούμε οτι υψομετρικά δεν υπάρχουν σε αυτό το μέρος.
   Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο και την διαδρομή στον χάρτη την οποία μπορείτε να κατεβάσετε.



Διαδρομή:
http://connect.garmin.com/activity/173741573



3 σχόλια:

Ειρήνη Μαρκάκη είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ειρήνη Μαρκάκη είπε...

εντάξει έγραψες πάλι , φανταστικό βιντεάκι, χαχαχαχα, ζητώ την άδεια να το βάλω και στο δικό μου αρθράκι για την Πρωτομαγιά !!! και για αντάλλαγμα όταν θα έρχεσαι στο σπίτι μας θα σηκωνόμαστε όρθιοι .. Παει ??

Michael Kapsalis είπε...

χαχαχα! Εγέρθητι! Είχα καλό υλικό για αυτό βγήκε πετυχημένο!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...