Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Χρήσιμα sites για αγορά ποδηλάτων , ανταλλακτικών και αξεσουάρ αυτών


  1. Chainreactioncycles Ίσως το καλύτερο e-shop για ότι αφορά το ποδήλατο. Μπορείτε να βρείτε τα πάντα και σε αρκετά καλές τιμές. Όλα τα πραγματα είναι ποιοτικά απο μεγάλες εταιρίες. Τα μεταφορικά είναι ανάλογα το βάρος της παραγελλίας μας.
  2. Evanscycles Ένα απο τα καλύτερα sites που υπάρχουν στο διαδίκτυο με μεγάλη ποικιλία σε όλα τα είδη. Αρκετά καλές τιμές και φτηνά μεταφορικά.
  3. Ebay Ο παράδεισος των υπερβολικά φτηνών αξεσουάρ ποδηλάτων! Με αρκέτο ψάξιμο και υπομονή μπορεί κάποιος να βρεί αυτο που χρειάζεται σε τιμές που απλά δεν συγκρίνονται. Προσωπικά αγόρασα ένα απλό σετ LED ασφαλείας που αναβοσβηνουν μπρος πίσω με 1 $ (και η μπαταρία μέσα) και εννοείται με μεταφορικά. Η ποιότητα βέβαια είναι συνήθως χαμηλή αλλα σε κάποια πράγματα όπως το παραπάνω δεν υπάρχει νόημα για κάτι ακριβότερο- ποιοτικότερο!
  4. Dealextreme Ένα site με τεράστια ποικιλία gadgets ποδηλάτου σε πάρα πολύ καλές τιμές με δωρεάν μεταφορικά। Τα περρισότερα μπορεί να τα βρεί κάποιος στο ebay σε ακομη καλυτερες τιμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...