Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Εγγραφή μελών - Συμπλήρωση στοιχείων

Από σήμερα και κάθε μέρα μπορείτε να εγγράφεστε στους Minonistas διαδικτυακά. Το ότι γίνατε μέλη στην σελίδα μας δεν αρκεί γιατί δεν έχουμε όλα σας τα στοιχεία.

Έτσι όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε και θέλετε να συμμετέχετε στις δράσεις μας ως εθελοντές, στείλτε μας τώρα στο e-mail: minoistas@gmail.com τα στοιχεία σας προκειμένου να σας εντάξουμε στην λίστα των μελών μας και να σας ενημερώνουμε με τα νέα μας. 

Απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να μας στείλετε είναι:

Όνομα, Επώνυμο, Πατρώνυμο, E-mail, Κινητό ή/και σταθερό τηλέφωνο

Μη απαραίτητα αλλά αναγκαία για την σωστή οργάνωσή μας είναι:

1. Το επάγγελμά σας (Αναλυτικά και όχι απλά να γράψετε π.χ. Δημόσιος ή Ιδιωτικός Υπάλληλος)
2. Ενδιαφέροντα (π.χ. υπολογιστές, ζωγραφική, φωτογράφηση, κηπουρική, ποδήλατο κ.λ.π.)
3. Τον ή τους τομείς που θα σας ενδιέφερε να δράσετε (π.χ. Πληροφορικής, Γραφιστικής, Μεταφραστικού, Γραμματειακής Υποστήριξης, Video/Φωτογράφισης, Δημοσίων Σχέσεων, Καθαριότητας, Ελαιοχρωματισμών, Κηπουρικής/Δενδροφυτεύσεων, Μ.Μ.Ε.(Συνεντεύξεις, Δελτία Τύπου), Διάθεσης οχήματος για μεταφορά μελών μας, Διάθεσης 4X4 φορτηγού ανοικτού τύπου ή Jeep για μεταφορά υλικών όπως τσουγκράνες, παλάμες, σακούλες απορριμμάτων ή τέλος σε όποιο άλλο μας προτείνετε εσείς και που μπορεί να φανεί σε όλους μας χρήσιμο).

Όλα τα παραπάνω στοιχεία που θα μας εμπιστευθείτε να είστε σίγουροι ότι είναι ασφαλή και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους πέραν της οργανωτικής επιτροπής των Minoistas, γι αυτό δηλώστε όσο πιο αναλυτικά γίνεται για να μπορούμε να σας κατατάξουμε και στο ή στα αντικείμενα που θα σας ταίριαζαν καλύτερα.

Φιλικά

Minoistas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...